Werkwijze

Stap 1

Maak een afspraak met mij

Dat kan via de online afspraaktool, wanneer het jou uitkomt. Ik werk vanuit het sfeervolle bijgebouw van ons huis in Doorn (Utrechtse Heuvelrug), zodat ik je in alle privacy, rust en warmte kan ontvangen in mijn werkruimte.

Stap 2

Tijdens onze afspraak

Bekijken we eerst samen de verschillende mogelijkheden voor wat betreft materiaal, poses en nabewerking. Door de verschillende materialen in het echt te zien en te voelen, kun je een weloverwogen keuze maken voor een beeld dat ècht bij jou past.

Stap 3

Het maken van de 3D scan

Dat doe ik met de allernieuwste 3D scan apparatuur, die een indrukwekkende hoge resolutie kent. De grote nauwkeurigheid van deze 3D scan, geeft een fantastische gedetailleerdheid aan jouw zwangere lichaam straks in beeld! Het maken van de scan duurt slechts 2 minuten, terwijl ik met de scanner om je heen loop.

Stap 4

We bekijken samen op het computerscherm het resultaat

En eventueel kan ik op jouw verzoek de scan wat bewerken. Bijvoorbeeld het verwijderen van moedervlekken, verzachten van tepels en wegpoetsen van putjes.

Indien gewenst stel ik je het digitale bestand na afloop gratis ter beschikking.

Stap 5

Zodra je akkoord bent met het eindresultaat ga ik voor je aan de slag!

Ik maak het bestand eerst print klaar, waarna de 3D printer aan de slag gaat. Zodra jouw beeld geprint is, bewerk ik deze na tot de uitstraling die jij hebt uitgekozen. Het prachtige eindresultaat wordt binnen 6 tot 8 weken naar je toe gestuurd.