Veelgestelde vragen

Algemeen

Nee, het scannen is onschadelijk voor jou en je baby. Het scanapparaat werkt hetzelfde als een fotocamera, waarbij ook de diepte wordt gemeten om het driedimensionale beeld op te bouwen.
De uitstraling van het beeldje wordt bepaald door de wijze van afwerking die ik met de hand uitvoer. Op mijn aanbod pagina vind je een overzicht van de verschillende materialen en opties: van mat tot glanzend, van een moderne tot een klassieke uitstraling. Heb je een bepaalde wens, maar zie je deze er niet tussen staan? Stuur me dan een bericht.
Afhankelijk van de door jou gekozen materiaal en afwerking, ontvang je jouw beeldje kosteloos en aangetekend binnen 6 tot 8 weken na onze afspraak thuis. Je kunt jouw beeldje uiteraard ook op afspraak bij mij ophalen.

Bij het maken van de afspraak via mijn website, voldoe je de aanbetaling van € 25. Het resterende bedrag kun je tijdens onze afspraak betalen via een Betaalverzoek. Contant of contactloos per pin betalen is niet mogelijk.

Uiteraard ga ik er van uit dat je je aan de richtlijnen van het RIVM houdt – dat doe ik ook. Als je klachten hebt die op Corona kunnen wijzen, dan neem je zo spoedig mogelijk contact met mij op en plannen we kosteloos een nieuwe afspraak in.

Ik wil je vragen om – voor zover mogelijk – alleen naar onze afspraak te komen. Zo kunnen we in mijn studio de 1,5 meter afstand goed waarborgen. 

Tijdens de scan hoef je geen mondkapje op, maar het mag uiteraard wel als jouw gezicht niet in beeld gebracht gaat worden. Zelf zal ik tijdens het maken van de scan een mondkapje dragen. Uiteraard heb ik een prettige desinfectiegel voor je beschikbaar en kun je bij binnenkomst en vertrek je handen wassen.

Ik bewaar je digitale scan 6 maanden, daarna wordt deze verwijderd. Jouw scan of beeldje zal nooit voor reclamedoeleinden gebruikt worden of online worden getoond.

Dat is uiteraard mogelijk. Na onze afspraak bewaar ik je scan voor 6 maanden. In die periode kun je mij altijd benaderen voor het maken van een nieuw beeld van de eerder gemaakte scan. Bijvoorbeeld in een heel ander materiaal. Aan het maken van het extra beeld zijn uiteraard wel nieuwe kosten verbonden. Indien je meteen meerdere beeldjes wilt laten maken, maak ik graag een prijsopgave voor je.

Ja, dat kan zeker: de scan is immers van jouw lichaam! Ik kan je het digitale printbestand na afloop kosteloos mailen.  

Ja, ik maak ook beeldjes van dames met hun gipsbuik afdruk van een eerdere zwangerschap. Ik ontvang wel graag tevoren een foto met de gipsbuik, zodat ik kan inschatten of het mogelijk is. Voor de extra bewerking van de scans reken ik Euro 30,- extra.

Ja dat kan zeker! Vanwege de extra bewerkingstijd van de scan reken ik hier Euro 25,- extra voor. 

Afspraak

Uiteraard beslis jij zelf hoe je jouw beeldje eruit wilt laten zien. Tijdens onze afspraak zal ik je voorbeelden laten zien van beeldjes met en beeldjes zonder onderkleding. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Overweeg je tijdens het scannen je ondergoed aan te houden? Neem dan een naadloze, gladde bh en string mee.

Ben je zwanger van een eenling? Dan krijg je het mooiste resultaat vanaf ongeveer 32 weken. Ben je zwanger van een meerling? Dan raad ik je aan al eerder langs te komen. 

Overweeg je tijdens het scannen je ondergoed aan te houden? Neem dan een naadloze, huidkleurige bh en string mee. Verder kan het prettig zijn om een badjas mee te nemen.

Op basis van medische gronden kun je je afspraak uiteraard afzeggen. Tot 14 dagen voor je afspraak kun je deze kosteloos annuleren. Zeg je de afspraak binnen 14 dagen voor je afspraak af? Dan wordt de aanbetaling van € 25,- niet gerestitueerd.