Over mij

Uit eigen ervaring weet ik hoe uniek het is, om te weten dat in jouw lichaam nieuw leven groeit. Achteraf vind ik het jammer dat ik van mijzelf geen tastbare herinnering heb van deze bijzondere tijd.

Een foto van mijzelf zwanger vond ik persoonlijk te intiem om in huis op te hangen. Maar een beeld is een prachtige manier om jezelf te vereeuwigen. In het materiaal, pose en de uitstraling die bij jou past. Stoer in het middelpunt van je woonhuis, of juist op een persoonlijke plek in je slaapkamer.

Het is mijn uitdaging om te zorgen voor een prettige en vertrouwde scansessie. Waarna de digitale voorbewerking op de computer en de nabewerking door mij van het ruw geprinte materiaal, samenkomen in een perfect beeld voor jou.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, zodat we jou op een unieke manier zwanger in beeld kunnen gaan brengen!

Hi, ik ben Elsbeth.

Moeder van 3 jonge kinderen: een zoontje van 3 en twee dochters van 7 en 9. Samen met hen, mijn man en onze hond Falco woon ik in Doorn, centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug.

Ik heb jarenlang als projectmanager gewerkt bij verschillende internationale bedrijven. Enkele jaren terug besloot ik het roer om te gooien en ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.
Dit resulteerde in de start van Zwanger in beeld. Ik ben gek op de natuur en ben dan ook dagelijks met onze hond en kinderen terug te vinden in de omliggende bossen.